>
  • 4030 Debrecen, Híd utca 4-6.

Debreceni Mechanikai Művek

Impresszum

A szolgáltató adatai

Rövidített cégnév:

DEBRECENI MECHANIKAI MŰVEK Kft.

Teljes cégnév:

DEBRECENI MECHANIKAI MŰVEK Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely:

4030 Debrecen, Híd utca 4-6.

Levelezési cím:

4030 Debrecen, Híd utca 4-6.

Adószám:

12113006-2-09

Cégjegyzékszám:

09-09-003868

Telefon:

+36 52 526 460

Weboldal címe:

www.dmm.hu

Web üzemeltető:

DEBRECENI MECHANIKAI MŰVEK Kft. - 4030 Debrecen, Híd utca 4-6.

E-mail:

Információ:

Lépjen kapcsolatba velünk!

Alapítás dátuma:

1995.12.01.

Jegyzett tőke:

193 480 000 HUF

Tulajdonosok száma:

7

Vezetők száma:

3 fő

 


Tájékoztatás

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat, videó- és hangfelvételeket a Debreceni Mechanikai Művek Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Debreceni Mechanikai Művek Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A Debreceni Mechanikai Művek Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete - beleértve a kép, hang, és videó tartalmakat - az üzemeltető tulajdona, szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Debreceni Mechanikai Művek Kft. jogosult.
A „DMM Debreceni Mechanikai Művek Kft.” logó a Debreceni Mechanikai Művek Kft. védjegye.

A Debreceni Mechanikai Művek Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit - beleértve a kép, hang, és videó tartalmakat - bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A Debreceni Mechanikai Művek Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Debreceni Mechanikai Művek Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Debreceni Mechanikai Művek Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Debreceni Mechanikai Művek Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Az Internet szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Debreceni Mechanikai Művek Kft. kifejezetten kizárja.

A Debreceni Mechanikai Művek Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Internet szolgáltató weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.


Debreceni Mechanikai Művek Kft.

DEBRECENI MECHANIKAI MŰVEK

Székhely

  • 4030 Debrecen, Híd utca 4-6.
  • +36 52 526 460
  • +36 52 526 462
  • www.dmm.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ »